Verkoop

Af en toe verkoop ik fotografie op speciale soorten fotopapier in beperkte oplage. Op dit moment heb ik handgemaakte fotokaarten en een bijzondere print op 'Metallic Kodak Papier'.

Metallic Kodak Print
'Pearl fotopapier'
Professionele fotokaart
Pearl fotokaart
Professionele fotokaart
Fotokaart
Luxe Fotokalender
Luxe Fotokalender
Luxe Fotokalender
Luxe Fotokalender
Luxe Fotokalender
Luxe Fotokalender
Luxe Fotokalender
Metallic Kodak Print
Metallic Kodak Print
Handgemaakte Fotokaarten

Ik heb onlangs voor het eerst mijn eigen fotografie laten afdrukken op speciaal fotopapier, waarvan ik een serie nieuwjaarskaarten maak om zelf te versturen. Omdat de foto’s er op papier ineens veel mooier uitzien dan digitaal, vind ik het leuk om een beperkt aantal te maken voor de losse verkoop (maximaal 4 kaarten per foto). De foto’s zijn afgedrukt op professioneel fotopapier ‘Fuji Digital Professional DP II Glossy Pearl’. Dit hoogwaardige fotopapier geeft de foto's ontzettend veel dieptewerking en de hooglichten krijgen een parelachtige glans. De witte sneeuw aan de rand van bladeren glinstert hierdoor heel mooi. Zo komen de foto’s komen echt tot leven.

 

De foto's maak ik op een dubbele kaart van dik papier met parelachtige glans of als enkele kaart van papier met linnen textuur en een subtiele glans in diverse kleuren (wit/blauw/grijs/beige/gebroken wit). De kaarten en foto’s zijn met de hand bijgesneden.

 

Het is perfect als je een unieke kaart naar een bijzonder iemand wil sturen. De kaarten zijn blanco, dus ze kunnen ook gewoon als decoratie in huis staan. De kosten zijn 5.95 per kaart (exclusief verzendkosten). De afmetingen zijn 11x11cm, 15x11cm en 17x14cm voor de foto met de hond. Stuur een mailtje naar maaykeklaver@live.nl als je graag een fotokaart wil kopen.

Metallic Print

Deze foto heb ik onlangs afgedrukt op ‘Kodak Metallic fotopapier’ (235 g/m²). Dit papier is gemaakt met een fotochemische emulsie die de lichte kleuren in de foto een metaalachtige glans geeft. De kleuren zijn heel intens en stralen, waarbij de zwarte delen van de foto heel donker zijn en de foto zo veel diepte krijgt. De sneeuw aan de rand van de bladeren fonkelt metaalachtig.

 

Dankzij het hoogglanzende oppervlak, de oplichtende metallic sneeuwraden en de intense kleuren, krijgt de foto een 3D effect.

    - Het formaat is 20x30 cm met 3 cm witte rand

    - Hoogglanzend zilverhalogenide papier

    - De lichte delen glanzen metaalachtig

    - 100 jaar kleurechtheid en glans

    - Prijs 49.95

Luxe Fotokalender- Verkocht

Met deze kalender heb je iedere maand een nieuw kunstwerkje aan de muur. De foto’s zijn afgedrukt op dik fotopapier (250g/m2) met een mooie hoogglans. De kalender is dubbelzijdig gemonteerd waardoor deze extra dikke pagina’s heeft en is daarna verder afgewerkt met een stevige spiraalbinding. De kalender is minimalistisch vormgegeven zodat de foto’s goed tot z’n recht komen. Op dit moment heb ik 1 kalender beschikbaar, dus op = op. 


    - Afmetingen 30x30 cm

    - Iedere maand een andere macrofoto

    - Dik hoogglanzend fotopapier (250g/m2)   

    - Zilverkleurige metalen spiraalbinding

    - Prijs 39.95 (exculsief verzendkosten)

Heb je een leuk idee of wil je graag iets op maat laten maken? Mail me om samen de mogelijkheden te bespreken. 

© 2017 design by Maayke Klaver                 maaykeklaver@live.nl              kvk 683 00 409