Bruiloften

Met mijn camera het verhaal van jullie bruiloft vertellen. Tijdens deze dag ben ik zo veel mogelijk als een kameleon. Zo ga ik op in de sfeer en leg de spontane momenten vast. Ook zoom ik in op mooie details en zie vaak dingen die de gasten zelf niet hebben gezien. Met licht en kleur schilder ik een sprookjesachtige sfeer met een mysterieus randje.  Bekijk hier voorbeeldfoto's.

Op een locatie naar keuze wordt een uitgebreide fotoshoot van jou en/of je huisdier gemaakt. Doordat je huisdier in een natuurlijke omgeving wordt gefotografeerd is het resultaat sprookjesachtig en kleurrijk. Zo kunnen we niet alleen in de tuin, maar ook op het strand of in het bos gaan fotograferen. Ik vind het mooi om jullie band vast te leggen en laat jullie dan ook zo weinig mogelijk poseren.

Huisdieren

Ik ben gespecialiseerd in buitenshoots, waarbij ik gebruik maak van het natuurlijke licht. Natuurlijk licht is altijd anders, waardoor iedere shoot een unieke eigen sfeer krijgt. Rondom Drachten zijn diverse sfeervolle locaties om een prachtige shoot te maken. Samen zoeken we mooie locatie naar wens uit. Klik hier om naar de uitgebreide gallery met foto's van shoots te gaan. 

Mensen

Een fotoshoot voor mens en/of huisdier kost 149 euro, inclusief canvas van 20x30 cm. 

 

Hierbij is inbegrepen: een ongeveer 2 uur durende sessie met 8 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie (HR) voor persoonlijk gebruik. Van iedere bestelde HR ontvang je een gesigneerde lage resolutie (LR) versie die met behoud van het copyright logo op eigen website en social media mogen worden gebruikt.

Vraag via het contactformulier een uitgebreide prijslijst voor trouwreportages aan. Er is namelijk veel mogelijk en de prijs hangt af van jullie wensen.

 

* Prijzen zijn excl. reiskosten a € 0,19 per km. Reiskosten worden berekend bij locatieshoots verder dan 15 km vanaf postcode 3707JX Zeist. In de omgeving van Utrecht is er keuze uit een aantal gevarieerde buitenlocatie’s die geschikt zijn voor buitenshoots. Ik kan ook jouw kant op komen of we spreken ergens halverwege af.

Contactformulier

Stel hier je vraag of maak vrijblijvend een afspraak om samen de mogelijkheden te overleggen.

© 2017 design by Maayke Klaver                 maaykeklaver@live.nl              kvk 683 00 409